Standrit WR&PC

In de vroege ochtend vertrokken twee volgeladen busjes richting het westen. Ondanks de regenbuien was het al snel gezellig in de bus. Er werd gezongen, gelachen en de eerste selfies werden gemaakt.

Bij manege Bakker in Noordwijkerhout stonden de paarden- en de pony’s gezadeld op de Winterswijkse paardenvrienden te wachten.

Na een kleine kennismakingsronde in de binnenbak mochten we al snel naar buiten op onze tijdelijke pony. Een heerlijke rit door de duinen- en over het strand volgden waarbij de weergoden ons goed gestemd waren.

Na de rit viel de picknick wie gepland stond op het strand, letterlijk in het water. Gelukkig mochten we gebruik maken van de kantine van manege Bakker.

Na de lunch reden de busjes weer richting het strand waar inmiddels de wind behoorlijk was toegenomen. Nadat er fanatiek geprobeerd werd om de vliegers in de lucht te krijgen, werd er een groepsfoto’s gemaakt en was het tijd om weer terug te rijden naar de Achterhoek.

Helaas was het erg druk op de weg maar dit mocht de pret en gezelligheid in de busjes niet drukken. Als afsluiter gingen we naar de Sevink Molle voor een heerlijke pannenkoek en een sorbet. Uiteraard moest er nog flink gesprongen worden op de grote trampolines in het avonturenpark.

Wij kunnen terugkijken op een geslaagde dag en willen alle deelnemers bedanken voor de gezelligheid!!

Ponykamp commissie WR&PC