Ook de afgelopen week was er weer genoeg te doen op wedstrijdgebied voor de leden van de WR&PC met hun paarden en pony’s. In Lievelde en in Almelo werd gestreden om de rozetten en prijzen. Deze amazones en ruiter gingen met eremetaal naar huis:

Vestingruiters in Lievelde
De paarden kwamen eerst aan start in Lievelde. Petra Smalbraak kwam in de L1 dressuur in actie met haar paard Himalaya en won de 1e plaats in de klasse L1 met 198.5 punten en in handicap met de klasse L2 werd dat een 3e prijs.

Florentine Rootveld kwam met haar paard Gentle-Wisch succesvol aan start in de klasse Z1. Daar wonnen zij de 1e prijs met 234 punten.

Na de paarden was het de beurt van de pony’s. Chemène Heisterborg won in de klasse L2 met haar D pony Carlos N de 1e prijs en dus het oranje rozet met 198 punten.
Femke Wassink liet van zich horen in de klasse B dressuur. Met haar E pony King Kosmo reed zij naar een 2e prijs met 196 en een 3e prijs met 188 punten.

Tim Schreurs behaalde zijn succes in de springring. In de klasse B, categorie C werd hij met zijn pony Disco 1e met 75,5 punten voor stijl.

 Tim Schreurs

Kim Sloetjes was ook in de springring te vinden. Zij won in de klasse B, categorie E met haar pony Viyatti een 4e prijs.

 Kim Sloetjes

Almelose Ruiterdagen
Tessa Delger was tijdens de Almelose Ruiterdagen succesvol met haar D pony Poppings Annabell. In een groot deelnemersveld wonnen zij in de klasse B op 17 juni de 4e prijs met 210,5 punten wat hen een plaats in de finale opleverde. In de finale behaalden zij 212 en 187,5 punten wat een mooi gemiddelde opleverde van 199,8 punten en daarmee wonnen zij tevens de 4e prijs.

 Tessa Delger

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!!