Op verschillende plekken kwamen dit weekend onze leden in actie en er werd flink wat gewonnen.

Bij Manege de Achterhoek waren dit weekend meerdere leden te vinden, bij de pony’s startte Liza Aarnink  voor de allereerste keer  met Gaudhy in de BB dressuur (catD) en daar pakte ze meteen twee eerste prijzen met een puntenaantal van 203 en 199,5.
Anne Berg en Sylvester kwamen in de M1 (catD) uit en deden Liza even na, door ook twee eerste plaatsen te pakken met 190,5 en 192,5 punten.

Marly Aarnink reisde naar Wierden om daar met Redbull van de Binnenvelder in de B dressuur (catD) haar knapperd rond te sturen, ze wist daar een mooie eerste plaats te pakken, met 199,5 punten.
Bij de paarden ging Truus Siebelink met Cantodea naar Haaksbergen, ze startte  in de B dressuur en wist een mooie derde prijs te pakken met een puntenaantal van 198,5.

 

Zondag was het strijdtoneel in manege de Achterhoek voor de paarden en èèn E pony wist daar even een hoop prijzen in de wacht te slepen.

Ilse Zieverink met Presley E the King, pakte daar in de B dressuur een eerste en een tweede prijs met 193 en 192,5 punten.
later op de dag mocht Presley E the King nog een keer terug komen in de ring met Chelsea Hogeslag in de M1, ze wisten samen ook een eerste en tweede plek te behalen met 199 en 186  punten.

 

 

 

Allemaal gefeliciteerd met de behaalde successen!!