In de afgelopen week werden weer mooie resultaten behaald door een aantal WR&PC combinaties.

Tessa Delger kan terugkijken op een hele mooie wedstrijdweek waarin ze met haar beide pony’s uitstekende resultaten behaalde. Op 26 juli sprong ze bij de Rapide wedstrijd in Haaksbergen met E pony Cindi bij de B paarden naar een 1e prijs met 66 punten voor stijl. Op 29 juli kwam Tessa met haar D pony Poppings Annabell in de klasse BB springen aan start bij de WR&PC en behaalde een 3e prijs met 70 punten voor stijl. Een dag later op 30 juli was Tessa met beide pony’s in Bentelo te vinden. Met Poppings Annabell kwam Tessa daar in de klasse B dressuur aan start en behaalde daar 2x de 1e prijs met maar liefst 208 en 217 punten!! Ook Cindi liet zich mooi zien in de dressuur, met haar won Tessa de 1e prijs in de L1 dressuur met 204 punten.

Tim Schreurs reed op 29 juli met zijn C pony Disco een thuiswedstrijd bij de WR&PC. Deze combinatie verscheen in de springring en behaalde in de klasse B de 3e prijs in de categorie C/D/E met 72,5 punten voor stijl.

Mara te Hofsté sprong bij de WR&PC ook op eigen terrein, zij kwam met haar E pony Vannity in de klasse Z in actie in won de 2e prijs.

Milou Onderdijk was ook bij de WR&PC te vinden. Zij kwam op 30 juli bij de paarden aan start in de klasse BB en won daar met Gerdos de 1e prijs met 78,5 punten voor stijl.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!!!