De mailbox van de uitslagen liep de afgelopen week weer snel vol, tijd voor het opmaken van de resultaten van de afgelopen week:

Vragender
Vorig weekend reed Milou Onderdijk een mooi rondje in de BB bij het paardensportcentrum in Vragender. Met haar paard Gerdos reed zij 75,5 punten voor stijl in de klasse BB bij elkaar en behaalde daarmee de 2e prijs

. Milou met Gerdos

Florentine Rootveld reed een paar dagen later ook in Vragender maar dan niet over de balkjes maar tussen de hekjes. Ze reed met haar paard Haya Oronia in de klasse M1 dressuur 198 en 197 punten bij elkaar en behaalde daarmee de 1e en een 2e prijs.

Geesteren
In Geesteren werden de 2e selectiewedstrijden voor dressuur en springen gehouden. Wie er bij de pony’s in de prijzen is gevallen kunt u hieronder lezen.
Liza Aarnink reed met haar D pony Twister in de klasse L1 dressuur. Hier behaalde zij in de 3e prijs met 197 punten.
Dominique Tolsma reed met haar E pony Govert ook mee in de klasse L1 dressuur. Zij reed 207,5 punten bij elkaar in de selectieproef en wist met 207,5 punten op de 5e plaats te eindigen.
Ook Chemène Heisterborg kwam aan start. In de klasse L2 dressuur behaalde zij met haar D pony Carlos N een 4e plaats in de selectieproef met 201,5 punten.
Anne Berg en haar D pony Sylvester behaalden ook in de klasse L2 dressuur 2 mooie resultaten, de 1e prijs met 212 punten in de selectieproef en een 2e prijs met 193 punten.
Melissa Valken reed in de klasse Z1 dressuur met haar E pony Felony naar een 1e plaats met 214,5 punten.
Tessa Delger sprong met haar D Poppings Annabell een mooi rondje in de klasse B en behaalde daarmee een 3e prijs in de selectie met 75,5 punten voor stijl. Met haar E pony Cindi wist dezelfde Tessa in de klasse L1 dressuur de 3e prijs te behalen in de selectieproef met 209,5 punten.

Winterswijk
Afgelopen zaterdag vond er op onze eigen accommodatie een wedstrijd voor Koudbloeden plaats. Diverse leden deden er mee en wisten mooie prijzen en punten binnen te halen.
Maaike Klomps kwam met Haaijke van de Bekenpieper aan de start in de klasse M1 en ging met een 1e prijs en 191 punten huiswaarts.

 Maaike met Haaijke van de Bekenpieper

Kimberly Louwerse kwam met Elske in de B Impuls aan de start en ging met twee 3e prijzen en 197,5 en 191 punten weer naar huis.
Yvet Bennink deed mee in de klasse B en reed een monsterscore van 201 en 202 punten bij elkaar en dit was goed voor twee keer een 1e prijs.

Westervoort
Tim Schreurs reed met zijn C pony Disco naar Westervoort om daar in de klasse B springen de 1e prijs op te halen met maar liefst 85,5 punten voor stijl.

Wat weer een geweldige prestaties, gefeliciteerd!!