Commissies

HV Winterswijk heeft verschillende commissies waar veel leden/vrijwilligers zich druk voor maken. Denk bijvoorbeeld maar aan de concourscommissie, de jeugdcommissie, de ponykampcommissie, de mensen die de manege en het terrein onderhouden.

Manegecommissie

De manegecommissie draagt zorg voor het onderhoud van de manege en het buitenterrein. Vanuit het bestuur is Martijn ten Pas het aanspreekpunt. Verder zitten in deze commissie:

| Wim Meerdink | Henk Esselink | Gerrit Vaags | Wim te Winkel | Johan Damkot | Henk Bonnink

Kantinecommissie

De kantinecommissie draagt zorg voor het beheer van het Grand Café tijdens de reguliere lesuren en voor het onderhoud van de kantine. Aanspreekpunt vanuit het bestuur is Annerieke Nijenhuis.

Inkoop kantine: Jacqueline Tolsma, Jacqueline Geerdink en Christine Hoijtink.

Ponykampcommissie

De ponykampcommissie organiseert ieder jaar een ponykamp voor de jeugdleden.

Jeugdcommissie

De WR&PC beschikt over een jeugdcommissie.

Deze commissie verzorgt in overleg en samen met het bestuur de activiteiten t.b.v. de jeugdleden zoals feestavonden, dropping, spelletjesdagen etc.

De commissie bestaat uit:
Mandy Hendriks
Liza Aarnink