Accommodatie/evenementen

Stichting Accommodatie en Stichting Evenementen

Op de bijzondere ledenvergadering van maandag 22 december 2008 zijn de leden akkoord gegaan met het vormen van een stichting voor de bouw en exploitatie van de manege.

De naam van de stichting luidt “Stichting Accommodatie WR&PC”. Op 6 Maart 2015 werd Stichting Evenementen WR&PC bij notaris kantoor Hobbelink & Buitink bekrachtigd. Onder deze naam organiseren wij onze evenementen.

Let op: De weg richting onze accommodatie zit momenteel helaas dicht. De route naar de manege loopt via de Kottenseweg, Stemerdinkweg en Vosseveldseweg. Er is een omleiding aangegeven met de borden H.V. Winterswijk. Het is niet mogelijk om via de Bumerweg te komen, deze is afgesloten met betonblokken. Wel kun je te paard of op de fiets deze route nemen.