Maandagavond 24 juli reisden er een grote delegatie van de WR&PC af naar Zevenaar om daar deel te nemen aan de verenigingswedstrijd. Het Z viertal kreeg 192 punten voor de gereden proef. Het Z viertal bestaat uit: Marit Damkot met Palinero, Melissa Valken met Felony, Danique Oonk met Zazou, Marly Aarnink met Gold, Marek Egbers met Fairytales Quinevere en Britt Oonk met Beau.

Het L- viertal heeft ook een goede proef gereden, zij kregen maar liefst 205,5 punten voor de gereden proef. Beide viertallen worden getraind en begeleid door Lies Bastiaanse. Tevens heeft het L viertal mee gedaan aan de verenigingswedstrijd, naast een viertal proef moesten er 2 ruiters een dressuurproef rijden en 3 ruiters een springparcours afleggen.

Het L- viertal bestaat uit: Femke Wassink met King Kosmo, Tessa Delger met Cindi, Liza Aarnink met Twister, Maud Collin met Luna en Franne Wolterink met Dino Gomell.

Voor het verenigsrijden hebben mee gedaan:

Femke Wassink met King Kosmo in het L1 dressuur zij behaalden 180 punten en Franne Wolterink met Dino Gomell in de B dressuur zij behaalden 189,5 punten.

Tessa Delger met Popings Annabell in het B springen, Liza Aarnink met Twister ook in het B springen en Marek Egbers in het L springen met Fairytales Quinevere. Alle drie de spring combinaties moesten 4 strafpunten noteren voor een gevallen balk. Uit eindelijk wist de vereniging een zesde plaats te bemachtigen.