Wedstrijd informatie

Hier vindt je links naar de KNHS en startlijsten.nl. Hier vindt je meer informatie over het rijden van wedstrijden en het opgeven van wedstrijden.

Hoe schrijf ik me in voor wedstrijden? 

In de KNHS wedstrijdkalender op Mijn KNHS staan alle goedgekeurde wedstrijden. Voor veel wedstrijden kun je je online inschrijven. Werkt een wedstrijdorganisatie nog niet met Mijn KNHS, dan schrijf je je in via een inschrijfformulier.  Dit formulier kun je vinden op Startlijsten.nl, ook kun je je hier voor veel wedstrijden inschrijven. Wil je weten in welke klasse je moet beginnen? Kijk dan even bij de discipline waarin je wedstrijden wilt gaan rijden. Dit wordt beschreven in de zogenaamde inschalingstabellen. Meer informatie over het inschrijven voor wedstrijden staat hier.

Let op: belangrijk!

Zorg dat je paardenpaspoort goed in orde is, er wordt meer gecontroleerd, vooral de entingen! Datum entingen moeten binnen het jaar zijn met vermelding van dag-maand-jaar. Zorg dat er altijd een basisenting (eenmalig een tweede enting na 21-90 dagen) instaat, of een regel van de dierenarts dat hij correct geënt is, met handtekening en stempel! Ook is vanaf 2007 de sticker van de enting erin verplicht.

Mochten er nog vragen zijn, kun je die richten aan
Annerieke Nijenhuis  

Lees hier alles over