Foto 1: Melissa Valken, foto 2: Mara te Hofsté, foto 3: Chelsea Hogeslag

Op verschillende plaatsen in Gelderland werden afgelopen week wedstrijden georganiseerd. Zowel dressuur als springen kwam aan bod.

In Lichtenvoorde (Vragender) werd in de laatste week van de vakantie een springwedstrijd georganiseerd. Hieraan nam Chelsea Hogeslag deel met haar pony Practical Magic. Ze kwamen uit in de klasse BB en B en behaalden daar respectievelijk een tweede en zesde prijs met 70,5 en 73 punten voor stijl. Mara te Hofsté kwam met Vannity aan de start in de klasse ZZ en ging naar huis met een eerste prijs. Ze heeft zich hiermee geplaatst voor de Anemone Horsetruck bokaal. Anne Berg vloog met Sylvester naar een tweede plaats in het B springen en haalde maar liefst 82,5 punten voor stijl. Tessa Delger startte met Cindi in hetzelfde B parcours en behaalde een eerste prijs met 76 punten voor stijl. Deze jongedame startte later in de week in Haaksbergen waar zij haar dressuurtalent liet zien. Daar reed ze met Poppings Annabel wederom naar een eerste prijs, maar nu in de L1 dressuur met 200,5 punten en naar een tweede prijs met 193,5 punten. Ook met haar pony Cindi startte zij in de dressuur, maar nu in de klasse L2. Hier reed ze twee keer naar de overwinning met 209,5 en 201,5 punten! In Haaksbergen reed ook Chemene Heisterborg dressuur in de klasse M1 met pony Carlos N en behaalde een eerste prijs met 197 punten.

Melissa Valken reed ook een rondje dressuur in Varsseveld met haar pony Felony. Ze startte voor het eerst in het Z2 en sleepte gelijk een tweede prijs in de wacht met 63,35%. Marek Egbers reed met Quine Vere naar Ede. Daar reed hij twee proeven in de M1 dressuur en behaalde daar twee keer een derde plaats met 190 en 205 punten.

Gefeliciteerd allen met de prachtige resultaten!