Franne met Dino Gomell

Anne Berg met Sylvester

Tessa Delger met Cindi

Tessa Delger met Poppings Annabel

 

Afgelopen weekend werd er een selectie dressuurwedstrijd in Vragender georganiseerd voor pony ruiters en amazones. Een aantal leden van de WR&PC namen hieraan deel en met succes!

Marly Aarnink deed mee met haar pony Redbull en reed een tweede en derde prijs bij elkaar in de klasse B met respectievelijk 199 en 191 punten. Franne Wolterink startte met haar pony Dino Gomell ook in de klasse B en scoorde 190 punten met haar proef. Marek Egbers zadelde Farytales Quinevere op en wist in de M1 naar een eerste plaats met 198 en naar een tweede plaats met 199 punten te rijden. Tessa Delger kwam aan start in de klasse L1 met Poppings Annabel en mocht op het ereschavot met een derde prijs, 202,5 punten en een zevende prijs met 184 punten. Met Cindi startte Tessa eveneens, maar dan in de klasse M1. Hier waren zij goed voor een derde prijs met 196,5 punten. Anne Berg stuurde Sylvester door een M1 proef naar een vierde plaats met 196 punten.

Kimberley Louwerse startte ook in de klasse B met haar paard Elske maar dan in Ijzerlo. Deze combinatie was goed genoeg voor 202,5 punten en een tweede prijs. In de tweede proef reden zij 199 punten bij elkaar en wisten daarmee nog een tweede prijs in de wacht te slepen.

Gefeliciteerd allemaal met deze mooie resultaten!