Milou Onderdijk met Gerdos

Anne Berg met Sylvester

Afgelopen weekend werden er diverse wedstrijden georganiseerd binnen de paardensport. Zo was er een dressuurwedstrijd in Vragender waar verschillende deelnemers van de WR&PC aan start kwamen en met succes! Het betrof hier een selectie wedstrijd waarvan er drie verreden worden in het winter seizoen. De twee beste resultaten tellen en indien hier goed gescoord wordt, is er een afvaardiging naar de Gelderse Kampioenschappen mogelijk.

Florentine Rootveld kwam met Haya Oronia de ring in en behaalde daar een eerste prijs in de selectie proef van de M1 met 210 punten. In de tweede proef scoorde het duo 200 punten en dat was goed voor een tweede prijs. Mirjam ten Dolle kwam ook aan start in de M1 met Feline en stuurde haar paard op een mooie ontspannen manier door de ring wat 192 punten en een zesde prijs opleverde. Florentine kon voor de middag haar spullen opnieuw inpakken en mocht haar kunsten vertonen met haar paard Gentle Wish in de Z1. Daar haalde ze eveneens een eerste en tweede prijs met 222,5 en 227 punten. Corine Westendorp nam haar paard Gullit mee naar Vragender, maar startte in de klasse L1. Zij scoorden 193 punten wat hen een vijfde prijs opleverde.

Melissa Valken startte met haar E-pony Felony bij de paarden in het Z1 en wist daarmee heel wat ruiters en amazones achter zich te laten. Ze werden derde met 217,5 punten. Anne Berg ging naar Zevenaar waar een dressuur wedstrijd voor pony’s werd georganiseerd en kwam daar uit in de klasse M1. Ze deed dit samen met haar pony Sylvester en ging naar huis met twee eerste prijzen! Ze scoorde 190,5 en 196 punten.

Milou Onderdijk en Gerdos kwamenin Brummen aan start in het B springen en wisten een zesde prijs in de wacht te slepen met 67,5 punten voor stijl.

Gefeliciteerd met deze mooie resulaten!