Foto 1: Melissa Valken met Felony

Foto 2: Mirjam ten Dolle met Feline

Foto 3: Maaijke Tromp met Haaijke van de Beekenpieper

Afgelopen weekend werd er op het terrein van de WRPC een dressuurwedstrijd georganiseerd. Bij deze prachtige accommodatie scoorden de eigen leden van de vereniging niet te min!

Corine Westendorp reed met Gullit naar een eerste prijs in de klasse L1 met 207 punten. Anke Wiggers startte in de klasse B en kreeg met Erludine een vierde prijs met 193 punten. Florentine Rootveld startte met Haya Oronia in de M1 en haalde hier een eerste prijs met 212 punten en een derde prijs met 188 punten. Mirjam ten Dolle kwam in dezelfde klasse uit met haar paard Feline en ging met twee tweede prijzen naar huis. Zij behaalde 197 en 188 punten.

Marly Aarnink kreeg van haar pony Redbull van de Binnenvelder vleugels en reed zodoende in de klasse B dressuur naar een eerste prijs én een vierde prijs met respectievelijk 207 en 190 punten. Een dag later behaalde ze met haar paard Wallstreet een tweede prijs met 197 punten in de L2 dressuur. Chelsea Hogeslag had Practical Magic Wanadoo en Presley E the King van stal gehaald en ook niet voor niks! Dit resulteerde in een tweede prijs met 194 punten in de klasse B met Practical en een eerste prijs, ook met 194 punten, in de M1 dressuur met Presley. Chemene Heisterborg kwam uit in de klasse M1 met Carlos N en ging naar huis met 184,5 punten én een eerste prijs. Yvet Bennink kwam uit in de klasse B met Wera van het Dolland en behaalde maar liefst twee eerste prijzen met 203 en 190,5 punten!

Melissa Valken kwam aan start in Lonneker. Ze startte haar pony Felony voor het eerst bij de paarden in het Z1 en ging na dit debuut gelijk naar huis met een eerste prijs en een mooie puntenscore van 230 punten.

Maaike Klomps ging met haar Haflinger Haaijke van de Bekenpieper naar Gendringen en startte in de M2 dressuur. Ze was niet voor niets naar Gendringen afgereisd, want ze kwam thuis met twee eerste prijzen. Ze scoorde 185,5 en 188,5 punten.

Gefeliciteerd allemaal met deze fantastische resultaten!