Op naar de Hippiade!

Vandaag, zaterdag 12 augustus wist de WR&PC met het verenigingsrijden GELDERS KAMPIOEN te worden! En het viertal wist knap 3e van Gelderland te worden!

 

Vanmorgen werd er eerst nog individueel gestreden om de Gelderse titel:

Roos van der Hoek mocht met Trust Me uitkomen in de finale, klasse B. Hier reed zij een nette proef. Deze werd gewaardeerd met 188 en 188,5 punten. Dit leverde de combinatie een 19e plek op.

Celien Kolthof en Who Dun It sprongen in de klasse L. In de eerste manche viel er één balk. Celien mocht terugkomen voor de tweede manche waar ze 8 strafpunten liet noteren. Ook Celien kwam uit op plaats 19.

 

De middag stond in het teken van de vier- en zestallen en het verenigingsrijden.

Het WR&PC viertal paarden o.l.v. Ira Beusink, reed een foutloze en voorwaartse proef.

Dit leverde hen 210 en 200,5 punten op. Hiermee wisten zij een mooie 3e prijs te bemachtigen en een startbewijs voor de hippiade!

Het viertal bestaat uit: Charlotte Almekinders, Roos- en Carlijn van der Hoek, Cathy ten Dolle, Anouk Siebelink en reserve combinatie Marly Aarnink.

 

Onder leiding van Lies Bastiaanse (dressuur) en Wouter Hermelink (springen) werd er dit jaar ook weer gevochten om het verenigingskampioenschap. En met succes!

Roos van der Hoek met Trust Me reed in haar B proef maar liefst 224, punten bij elkaar!

Mirjam ten Dolle en Feline reden een M1 proef, de jury gaf aan genoten te hebben en ze scoorden 205 punten.

Marly Aarink en Wall Street vlogen na hun foutloze springronde direct naar het dressuurterrein om vervolgens met hun L1 proef 201 punten te scoren!

Corine Westendorp reed pas haar 3e wedstrijd met Gullit ( klasse B) en wist met 191,5 punten een goede score neer te zetten!

 

 

Ook de springers reden grandioos. Het bleef spannend tot de laatste start maar alle vier de springcombinaties waren foutloos!

In het B parcours reden Marly Aarnink met Wall Street en Danielle van Staalduinen met Sam.

Celien Kolthof kwam met met Who Dun It uit in de L en Jolien Kuenen met Aronada in de klasse M.

 

Uiteraard is een team geen team zonder haar reserves :

Dressuur: Cathy ten Dolle, Anouk Siebelink, Roos van der Hoek en Charlotte Almekinders.

Springen: Milou Onderdijk, Anouk Siebelink en Marloes Schieven.

 

Met in totaal 822 punten voor de dressuur en geen enkele strafpunt vanuit het springen kon de WR&PC het kampioenslint ophalen! En uiteraard zullen zij ook aan de start verschijnen op de Hippiade. De Hippiade vindt plaats op zaterdag 2 september a.s op het KNHS centrum te Ermelo.

 

Wij feliciteren alle leden en de instructie met deze behaalde successen,en bedanken de aanwezige supporters voor deze leuke dag!

De receptie voor de kampioenen zal volgend weekend plaats vinden. Meer informatie volgt.

 

Bestuur WR&PC