Ilse en Presley

Sterre met Lucano

Lotte en Lars

Afgelopen weekend werden er diverse concoursen georganiseerd voor de rijdende leden in de paardensport.

In Haaksbergen werd er een dressuurwedstrijd verreden. Lotte Houwers startte hier in de klasse B met pony Reigershoeve Lars. Ze behaalden hier samen een eerste prijs met 203,5 punt en een derde prijs met 198 punten.

Ilse Zieverink startte een dag later bij de paarden in de klasse B met  Presley E the King en behaalde een derde prijs met 197,5 punten.

In Vragender werd de selectiewedstrijd verreden voor het springen. Thirsa Oonk kwam hier aan start met haar pony Beau en reed in de klasse L categorie C naar een tweede prijs. Marek Egbers kwam ook aan start in Vragender in de klasse L met Farytales Quinevere en behaalde een mooie eerste plaats.

Sterre Hoitink startte tevens in de klasse L met Lucano. Ze behaalden een vijfde prijs. Tevens zijn zij geselecteerd voor het belofteplan van Gelderland. Voor getalenteerde ruiters en amazones, die zich rij-technisch willen verbeteren, heeft de Regio Gelderland/Flevoland een Jeugd Stimulering Plan opgezet. Er wordt deze groep ruiters een trainingsprogramma aangeboden in de vorm van vijf dressuur- en springlessen die door gerenommeerde instructeurs, verdeeld over de regio, gegeven zijn. Na deze vijf lessen volgde er een evaluatiedag. Na deze evaluatiedag is er in overleg met de instructeurs en de werkgroep vastgesteld wie er in aanmerking kwamen voor het vervolg van tien lessen genaamd: het Belofteplan. Sterre Hoitink en Lucano mogen hieraan deelnemen.

Gefeliciteerd!