Chelsea Hogeslag met Presley E the King

Chemene Heisterborg met Carlos N

 Sterre Hoitink met Lucano

Vorig weekend en afgelopen weekend zijn er nog een aantal goede resultaten behaald door amazones van de WR&PC.

In Hengelo GLD werd vorige week een dressuurwedstrijd georganiseerd waar Chemene Heisterborg aan start kwam met Carlos N. Ze kwamen uit in de klasse M1 en behaalden daar 189 punten die goed waren voor een derde prijs. Petra Smalbraak kwam in Hengelo uit met haar paard Himalaya in de klasse L2 dressuur. Ze reden naar een derde plaats met 196 punten.

Chelsea Hogeslag ging hetzelfde weekend naar Vragender met Presley E the King en reden een debuut bij de paarden in het B springen. Ze gingen gelijk naar huis met een eerste prijs en behaalden maar liefst 80 punten voor stijl.

Marly Aarnink sprong dit weekend een rondje in de klasse B op een selectie wedstrijd met haar paard Wallstreet, ook in Vragender. Ze reden 66 punten voor stijl bij elkaar. Dit was goed genoeg voor een elfde plaats. Anne Berg deed hetzelfde, behaalde 67,5 punt voor stijl en mocht hiermee de vierde prijs in ontvangst nemen. Ze kwam aan start met haar pony Sylvester. Sterre Hoitink kwam op dezelfde wedstrijd uit in de klasse L springen met Lucano, behaalde een vierde prijs en werd daarmee derde in de kring.

Gefeliciteerd allemaal met deze mooie resultaten!